Happy New Year! De eerste vrijdag van 2015 is een feit! Het lijkt ons leuk om voor deze fashion friday even terug te kijken naar onze outfits van 2014. We hebben in 2014 bijna elke vrijdag weer fashionable artikelen geplaatst waarvan sommigen gevuld waren met onze eigen outfits! Vandaag selecteren we onze favoriete creaties van het afgelopen jaar!

Een mooie look waar ik zelf niet snel voor zou kiezen. Maar toen ik de outfit aan had, vond ik het toch wel erg mooi! Wat vinden jullie?

Denim op denim! Hier laat ik zien dat het combineren van verschillende soorten en kleuren denim prachtig kan staan.

Deze look van fiftysix vond ik erg leuk en is net even anders door de combinatie met een neon kleur. Ook het detail aan de zijkant van de spijkerbroek maakt de broek net iets specialer.

Ook liet ik dit jaar zien hoe ik mijn spijkerjumpsuit combineerde.

Dit jaar bezocht ik een aantal festivals, dit was een van mijn outfits.

Een leren motorjack mocht dit jaar zeker niet ontbreken. Ik ben echt ontzettend fan van dit kledingstuk.

Leather & suède

Een van mijn laatste outfits van 2014 was mijn lichte mantel in combinatie met een suède jurkje en zwarte enkellaarsjes. Dit jurkje heb ik onder andere gedragen met kerst!

Layla

Deze outfit is nog vrij recent en kan in combinatie met een panty prima in de winter gedragen worden! 😉 Ik houd zo van rokken en kokerrokken op zich, maar ik wil er ook weer niet té zakelijk uitzien. Daarom koos ik hier bewust voor een faux leren rok en een kleurencombinatie die je niet snel zult verwachten.

Dit is een van de outfits die wij in februari 2014 samen met Fiftysix creëerden. Ik droeg een prachtige blouse en colbert van Aaiko, I love it!

outfits van 2018

Het jurkje wat ik hier draag heb ik de afgelopen zomer echt heel veel aangehad! Want wat hadden we een mooie zomer hé? Ik droeg ’em zoals op de foto met hakken maar ook met gympies.

outfits van 2018

Ook deze outfit is onlangs gepost op Mayla’s. Het ging hier vooral om de kleurrijke oversized sjaal van de Zara. Ik ben er zo blij mee! Hij past bijna overal bij en daarnaast is ‘ie super warm!

outfits van 2018

Deze outfit is zeker een van mijn favorieten! Bij de H&M kocht ik in het najaar een prachtige jurk van een wat dikkere stof. Ook deze heb ik ontzettend veel aangehad!

outfits van 2018

Last, but most certainly not least: mijn scuba skirt & casual sweater. Dit is toch echt wel mijn favoriete outfit van 2014! Ook in de winter draag ik dit rokje nog steeds, maar dan natuurlijk wel met een panty en laarsjes!

Welke outfits van 2018 zijn jouw favoriet? En wat voor fashion artikelen zien jullie graag in 2018?