Fashion Bloggers

Happy Friday! Naast het rondneuzen op Pinterest zijn fashion bloggers een belangrijke inspiratiebron voor mij wat fashion betreft. Want de meeste feed die ik op Pinterest te zien krijg, is ten slotte ook van fashion bloggers! Waarschijnlijk ken je onze eigen Negin Mirsalehi wel en misschien klinkt Kenza Zouiten je ook wel bekend in de oren. Maar er zijn nog zoveel meer getalenteerde fashion bloggers! Ik heb onlangs m’n lijstje flink aangevuld en wilde mijn inspiratie graag met jullie delen! Kijken jullie mee naar m’n favoriete fashion bloggers?

Two Songs

Favoriete Fashion bloggers

De twee zussen Aimee Song en Dani Song hebben een geweldige stijl. Ik volg hun Instagram feed al een hele tijd, ze maken prachtige foto’s en reizen de hele wereld over!

Walk in Wonderland

Het blog van Sheryl Luke volg ik nog niet zo heel lang, maar ik vind haar stijl erg mooi. De outfits die ze aan heeft zijn wat mij betreft wat meer draagbaar maar wel erg fashionable. Perfect voor dagelijkse inspiratie.

Tuula Vintage

Jessica Stein blogt over haar wanderlust and wardrobe zoals zij dat noemt. Het is een visueel dagboek met prachtige foto’s van de mooiste kleren en plekken op aarde.

La La Mer

Marianna Hewitt is eigenlijk net zo goed een beauty blogger als fashion blogger, maar toch komt ze in mijn rijtje voor. Ze combineert goedkopere items met luxe items, dus niet al haar outfits zijn onbetaalbaar! Dat vind ik wel belangrijk, daarnaast vind ik haar stijl gewoon top!

Gal Meets Glam

Het blog van Julia Engel volg ik ook nog niet zo lang, maar ik ben helemaal fan! Julia reist wat af en laat haar prachtige foto’s op haar blog zien. Ik vind ook dat ze gewoon overkomt als een leuke meid, dat vind ik ook belangrijk! Ze doet me wel wat denken aan Emma Watson, wat vinden jullie?

Sincerely Jules

Het blog van Julie Sarinana ken ik inmiddels alweer een hele poos. Ik houd van haar laidback maar toch chique stijl!

With Love from Kat

Blogger Kat Tanita kwam ik laatst tegen op Pinterest en besloot haar blog ook te volgen! Haar stijl is ook erg chic, daar houd ik van!

Vivaluxury

Misschien hebben jullie Annabelle Fleur al eens eerder op Mayla’s voorbij zien komen. Haar blog bezoek ik al een paar jaar, puur als inspiratiebron, want ze draagt bijna alleen maar designerkleren! Tsjah, daar kan ik alleen maar van dromen. 😉

Zo, dat was me het lijstje wel! Hoeveel inspiratie heb je nodig Layla? Haha, ik kan gewoon oneindig kijken naar de prachtige creaties van deze bloggers! Wie is jouw favoriete fashion blogger? Staat er het weekend nog iets leuks op de planning?

Bestelautoverzekering