De ondergoed collectie van Sloggi

Net als de Sloggi damesondergoed heeft ook Sloggi nieuw herenondergoed uitgebracht: de collectie herst 2021 is al geruime tijd bekend, maar de collectie van lente 2022 is net aangekondigd! En wat zit er zoal in de collectie 2022 Sloggi mannenondergoed? We gaan het even bekijken.

Sloggi herenondergoed 2022 bevat: niks nieuws!

Nee, dat is nou raar. Jammer maar helaas.

Dan maar toch even kijken naar de standaard herencollectie van Sloggi herenondergoed, want dat ze van standaard onderbroeken houden met prima kwaliteit, dat is duidelijk.

Sloggi biedt strak herenondergoed, maar geen slap hangend ondergoed. Sloggi biedt wel een tanga (wat is dat?), en diverse kleuren ondergoed: zwart, grijs en wit. Weinig creatiefs, geen extravagante kleuren, maar praktsich te dragen. Prijsklasse stijgt a niet boven de 20 euro uit, met af en toe een uitverkoop van 8,95 of een combinatie van 2+1 gratis onderbroek. Met afgelopen sinterklaasinkopen en de Kerst voor de deur zullen de aanbiedingen de deur uitvliegen. In vergelijking met een Bjorn Bjorg ondergoed is dit flink goedkoop, mits de kwaliteit natuurlijk niet vergelijkbaar is met de Hema: want die zijn niet veel soeps. Daar is één keer wassen: elastiek foetsie en de rek eruit, slijten maar!

Enorm veel keuze

Maar zoals is ontdekt bij Sloggi damenondergoed is Sloggi een expert op de comfortable, zachte, strakke onderboek. Dit is dan ook het motto van Sloggi! Zacht, vrij maar fijn. De herenmaten zijn van S tot XXL, 10 maten met al in al bij elkaar plus minus 400 onderbroeken om uit te kiezen. Sloggi kun je bestellen op de website van Sloggi of op verschillende warenhuizen en webshops. Sloggi is wat dat betreft een onderbroeken-gigant en slaat bijna nooit de plank mis (tot grote frustratie van andere grootkledingswarenhuizen).

Kijk bijvoorbeeld eens naar de Men Basic Midi onderbroek. De onderbroek bestaat uit 96% katoen en 4% elastiek. Hoe langer de onderbroek hoe iets duurder de prijs wordt, maar de prijs zal nooit ver boven de 15 euro vallen! Klanten zijn over het algemeen tevreden over Sloggi. Zijn er dan eigenlijk ook BN’ers die Sloggi dragen?

In 2014 was Yolanthe het nieuwe gezicht van Sloggi, maar deze campagne lijkt tot op de dag van vandaag niet veel uitgehaald te hebben. BN’ers laten zich niet zo snel zien in Sloggi, en dat is ook niet zo gek aangezien Sloggi vaak ondergoed betreft en niemand met zijn ondergoed te koop loopt (al zou je dat toch al snel van BN’ers verwachten).

Maar de t-shirts en hemden van Sloggi raken ook niet zo de snaar bij BN’ers, en dat is misschien ook maar goed ook. Hoewel de herensloggi’s aan het begin een vrij roestige start hadden zijn de Sloggi’s met vooral de Basic Herensets erg populair. Sloggi maakt het kiezen van onderbroeken iets gemakkelijker: de Sloggi mannenondergoed bestsellers verkleinen de range naar ongeveer 10 onderbroeken, en dat is met een keuze van 400 onderbroeken erg prettig wanneer je snel een keuze wilt maken.